Haemme työterveyshoitajaa

LAPPEENRANNAN TYÖTERVEYS RY on toteuttanut laadukasta, luotettavaa ja läheistä työterveyshuoltoa Lappeenrannassa jo 40 vuotta ja olemme osa valtakunnallista Suomen Työterveys ry:tä. Non-profit – toimijana keskitymme olennaiseen, työkykyyn yksilön ja yrityksen parhaaksi. Työmme tulokset pysyvät aidosti paikallisten hyvänä. . Voit tutustua meihin kotisivuillamme: www.lprtyoterveys.fi

Pitkäaikaisen työterveyshoitajamme siirtyessä eläkkeelle, haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen työterveyshoitajaa. Viihtyisissä ja toimivissa tiloissamme työskentelee 16 hengen työterveyshuollon ammattilaistiimi palvellen noin 3800 asiakasta.

Edellytämme sinulla olevan terveydenhoitajan tutkinnon ja että olet suorittanut työterveyshuoltoon pätevöittävän täydennyskoulutuksen. Toivomme Sinulta myös kokemusta ja innostusta tehdä laadukasta työterveyshuoltotyötä tiiviissä yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 1.2.2016 mennessä ja tule mukaan iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja ja hakemukset:

Aira Ylä-Outinen

Toimitusjohtaja

puh. 010 835 5006 tai 040 721 1883

aira.yla-outinen@lprtyoterveys.fi

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.