Influenssarokotukset 2016

Influenssarokotusten aika lähestyy. Aloitamme rokottamisen työterveysasemallamme 24.10.2016 alkaen. Nykyisin suurin osa asiakkaistamme voi saada maksuttoman influenssarokotteen. Riskiryhmiin (mm. diabetes, krooniset keuhko- tai sydänsairaudet, immuunipuolustusta heikentävät sairaudet) kuuluvat saavat rokotteen maksutta sekä meiltä että terveyskeskuksesta.

Lisäksi maksuttoman rokotteen voivat saada henkilöt, joiden perheenjäsenen immuunipuolustus on heikentynyt tai lähipiirissä on vastasyntynyt tai 65 vuotta täyttänyt. Lähipiiriin kuuluvat myös ne, jotka asuvat tai ovat säännöllisesti tekemisissä influenssalle alttiiden henkilöiden kanssa. Mikäli olet epävarma, saatko maksuttoman influenssarokotteen, ota yhteys omaan työterveyshoitajaasi puhelinajalla arkisin klo 13.30 – 14.00.

Varaa aika rokotukseen työterveysasemalta puh. 010 835 5000 iltapäivisin.

Terveisin,
Aira Ylä-Outinen

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.