Jäsentiedote 10.6.2013

Hyvä asiakasyrityksemme

Toimimme kesäkauden läpi normaalilla aukioloajalla. Porrastamme hoitajien ja lääkärien lomat siten, että joka päivä on palveluja saatavissa. Toki työpaikkakäyntien ja terveystarkastusten suhteen hoidamme vain kiireisimmät.

 23.5.2013 asiakastilaisuudessa esittelemässämme Extranet-palvelussa tuntuu olevan paljon meistä riippumattomia ongelmakohtia. Siirrämme sen käyttöönoton uusien yritysten kanssa loppukesään, kunhan saamme ohjelmantoimittajan kanssa erinäisiä virhelähteitä poistettua. Ajatushan on, että tämän ohjelman avulla tulee helpotusta teidän työntekijöiden, sekä uusien tulleiden että poislähteneitten tietojen päivitykseen työterveyshuollon rekisteriin. Samoin muualta tulleiden sairauspoissaolotodistusten kirjaaminen tiedostoon helpottuu ja pääsemme hyvissä ajoin paneutumaan niiden henkilöiden työkyvyn vaalimiseen, joilla on ongelmia työkykynsä kanssa.

Nettisivuiltamme www.lprtyoterveys.fi löytyvät asiakastilaisuuden luennot. Uudesta terveyskyselystä Vitaskoopista löytyy myös tietoa. Työterveyshoitajamme tulevat syksyn aikana palaamaan asiaan  Vitaskoopin suhteen.

Hyvää kesää kaikille ja rentouttavaa loma-aikaa!

 

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.