Jäsentiedote 1.10.2014

Hyvä asiakasyrityksemme

  
Syksy on lähtenyt rivakasti käytiin niin työterveyshuollon lakisääteisen toiminnan kuin sairaanhoidonkin osalta. Sekä lääkäreiden että hoitajan vastaanotoille on ollut ruuhkaa, mutta olemme selvinneet ruuhkista hyvällä yhteistyöllä.

Nyt lääkäritilanne tulee helpottumaan 20.10.2014 alkaen, jolloin meillä aloittaa kokopäiväisesti työterveyslääkäri Eva-Liisa Mantere. Johtava työterveyslääkäri Tommi Aaltokallio pitää edelleen vastaanottoa päivittäin ja työterveyslääkäri Sari Aulamo tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Muistattehan ilmoittaa 17.10.2014 mennessä kuinka moni yrityksestänne haluaa kausi-influenssarokotuksen. Rokotukset alkavat sitten marraskuussa.

Yhdistyksen syyskokous pidetään keskiviikkona 29.10.2014 klo 15:30 alkaen, virallinen kokouskutsu lähtee tänään.

Pimeys lisääntyy, mutta toivottavasti kesän aurinko on varastoitunut mieliimme niin, että pimeys ei haittaa. Pirteää syksyä kaikille!

  
Työterveyshuollon väki

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.