Jäsentiedote 1.10.2015

Hyvä asiakasyrityksemme                                     

Olemme saaneet nauttia aurinkoisesta alkusyksystä ja työt ovat lähteneet mukavasti käyntiin niin työterveyshuollon lakisääteisen toiminnan kuin sairaanhoidonkin osalta. Meillä on nyt hyvä lääkäritilanne ja vastaanotolle on päässyt hyvin. Parantaaksemme palvelua kokeilemme lokakuussa kahtena peräkkäisenä tiistaina 20.10 ja 27.10 lääkärin iltavastaanottoa. Johtava työterveyslääkäri Tommi Aaltokallio pitää molempina päivinä vastaanottoa klo 17 - 19. Jos vastaanotoille on tulijoita, tulemme jatkamaan iltavastaanottoja erikseen ilmoitettavina aikoina. Informoittehan työntekijöitänne tästä mahdollisuudesta.

40-vuotisjuhlavuoteemme liittyvä odotustilojen remontti on nyt valmis. Tervetuloa katsomaan uudistettua ilmettämme viherseinineen esimerkiksi yhdistyksen syyskokoukseen, joka pidetään tiistaina 27.10.2015 klo 15:30 alkaen, virallinen kokouskutsu lähtee tänään.

Influenssarokotukset ajoittuvat tänä vuonna marras- joulukuun vaihteeseen, laitamme tästä vielä erikseen informaatiota yrityksille.

Muistutattehan työntekijöitänne siitä, että jos he eivät pysty tulemaan varaamalleen vastaanottoajalle, on se peruttava viimeistään edellisenä päivänä. Jos aikaa ei ole peruttu, veloitetaan käynnin vastaanottohinta työntekijältä itseltään.

Tänäkin syksynä pimeys lisääntyy, mutta toivottavasti aurinkoinen alkusyksy auttaa meitä jaksamaan.

Pirteää syksyä kaikille!

 

  

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.