Jäsentiedote 1/2014

Hyvä asiakasyritys


Työterveyshuoltopalvelut jatkuvat ennallaan vuonna 2014, mutta toimimme edelleen vajaalla lääkärimiehityksellä ja se näkyy ja tuntuu vastaanottoajoissa.

Puhelinpalvelun parantamiseksi olemme ottaneet käyttöön vastaajan, johon puhelut siirtyvät vaihteen ollessa ruuhkainen. Vastaajaan voi jättää yhteydenottoviestin ajanvaraukseen liittyen. Kun jätät vastaajaan viestin, kerro myös nimesi ja puhelinnumerosi.

Alkuvuodesta otamme käyttöön GSM-viestin, jolla muistutamme teitä erityisesti terveystarkastuskäynneistä. Varattuja terveystarkastusaikoja jää käyttämättä yllättävän paljon ilman perumista ja vuoden 2014 alusta laskutamme peruuttamattomista työterveyslääkärin, työterveyshoitajan ja työfysioterapeutin käynneistä taksanmukaisen hinnan.

11.2.2014 pidämme iltapäivän, jossa esittelemme turvallisuuteen liittyviä asioita (112-päivä). Tästä lähetämme teille erillisen kutsun.Toivomme, että tämä kutsu leviää työpaikalla mahdollisimman monelle ja innostutte osallistumaan tapahtumaan.


 Hyvää, menestyksekästä ja onnellista vuotta 2014 teille kaikille.

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.