Jäsentiedote 13.9.2013

Hyvä asiakasyrityksemme

Työterveyshuollon lakisääteinen toiminta on lähtenyt käyntiin kesälomakauden jälkeen eli terveystarkastuksia ja työkykyselvityksiä ja työpaikkaselvityskäyntejä teemme taas aktiivisesti.

Syksyn aikana järjestämme työterveyshuollon ennaltaehkäisevinä toimina ensiapukursseja ja Miesten kuntoryhmän, joihin molempiin voi vielä ilmoittautua. Ohjelmat liitteenä.

Lääkärin vastaanottokäynneille saattaa tällä hetkellä olla jopa jonoa, emmekä pysty aina tarjoamaan sitä aikaa, mitä asiakas toivoisi. Selkeästi työkykyyn vaikuttavat sairaudet /ongelmatilanteet pyrimme hoitamaan ensisijaisesti. Kolmas työterveyslääkärimme Pirjo Pyöriä on muuttanut paikkakuntaa ja lopettanut työsuhteen 1.9. lähtien. Uuden työterveyslääkärin hakuprosessi on käynnissä. Hoitajaresurssit ovat kunnossa.

Olisi toivottavaa, että sellaisissa äkillisissä sairauksissa kuten flunssissa ja vatsataudeissa, mihin ei ole hoitoa saatavilla,  työnantajat hyväksyisivät oman ilmoituksen poissaolon perusteeksi. Tällä tavoin pystymme hyödyntämään hoitajien ja lääkärien työaikaa työkykyä ylläpitäviin ja parantaviin toimiin.

Yhdistyksen vuosikokous tullaan pitämään lokakuun lopulla, virallinen kokouskutsu tulee parin viikon sisään.

Lämmin ja aurinkoinen kesä toivottavasti ammensi meille kaikille toimintatarmoa ja terveyttä syksyyn!

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.