Jäsentiedote 1.6.2015

Hyvä asiakasyrityksemme

Toimimme kesäkauden läpi normaalilla aukioloajalla. Porrastamme hoitajien ja lääkärien lomat siten, että joka päivä on palveluja saatavissa. Toki työpaikkakäyntien ja terveystarkastusten suhteen hoidamme vain kiireisimmät.                

Saaamme lisää lääkärityövoimaa 3.8. alkaen, jolloin yleislääketieteen erikoislääkäri Jussi Talka aloittaa työt.

Verohallinnon ohje terveyspalveluiden arvonlisäverokohtelusta on annettu 8.5.2015. Ohjeen mukaan, jos terveyspalvelu ei ole yksittäisenä palveluna myytynä arvonlisäverotonta, se ei ole arvonlisäverotonta myöskään osana työterveyshuoltoa. Tästä johtuen mm. ensiapukurssit, tyky-kurssit, luennot, koulutustilaisuudet, ryhmävalmennus, esimiesvalmennus, työnohjaus, ryhmäkonsultaatiot, ilmapiirikyselyt, työyhteisöselvitykset ovat arvonlisäverollista toimintaa.

Arvonlisäverotonta toimintaa ovat yksilöön kohdistuva sairaanhoito ja terveydenhoito sekä työpaikkaselvitykset, kun tekijä on terveydenhuollon ammattihenkilö.

Hyvää kesää kaikille ja rentouttavaa loma-aikaa!

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.