Jäsentiedote 18.2.2015

Hyvä asiakasyritys

Työterveyshuoltoyksikömme 40 – vuotis juhlavuosi on pyörähtänyt hyvin käyntiin. Juhlistamme keski-ikäistymistämme syksyllä ja muutoin keskitymme tuottamaan mahdollisimman laadukkaita työterveyshuoltopalveluita jäsenyrityksillemme. Miten, missä ja milloin juhlistamme neljää vuosikymmentä työterveyshuollon saralla, ilmoittelemme myöhemmin.

Uusia tuulia työterveyshuoltoon tuo tänä vuonna Verohallinnon uusi ohje terveyspalveluiden arvonlisäverokohtelusta, joka tuo verorajan työterveyshuollon sisälle, vieläpä niin, että verottomana todennäköisesti säilyy vain yksilöön kohdistuva terveyden- ja sairaanhoito. Tämä tarkoittanee sitä, että kaikki työterveyshuollon järjestämä ryhmätoiminta on arvonlisäverollista. Tarkempia verotusohjeita odotellessa lisäämme nyt ensiapukursseihin ja työkyky-ryhmiin arvolisäveron 24%.

Olemme saaneet vahvistusta toimistoomme: toimistosihteeri Reetta Jauho on aloittanut työt 12.1.2015. Muutoin henkilöstössämme ei ole tapahtunut muutoksia.

 

Pirteää talven jatkoa !

 

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.