Jäsentiedote 2/2014

Sähköinen eli eResepti


Lappeenrannan Työterveys ry siirtyy sähköisen reseptin käyttöön 27.3.2014. Tutustu www.kanta.fi –sivuihin, sieltä saat lisätietoa sähköisestä reseptistä.

Sähköiseen reseptiin siirtyminen ei muuta sinänsä käytäntöjä reseptin uusimisten suhteen yksikössämme. Potilaan on otettava henkilökohtaisesti yhteyttä toimistoon, sairaanhoitajaan tai omaan työterveyshoitajaan reseptin uusimista varten. Emme ota vastaan apteekki-pyynnöillä reseptien uusimisia. Tarvittavat seurantatutkimukset ja esim. verenpaineen kotimittaukset otetaan mukaan reseptin uusimiskäynnille. Lääkäri päättää reseptin uusinnasta ja lähettää GSM-viestin, jos reseptiä ei näillä tiedoilla voi uusia. Uusitusta reseptistä saat tarvittaessa potilasohjeen, jonka voit hakea toimistostamme 2 – 3 päivän kuluttua.

Halutessasi pääset pankin nettitunnuksilla katsomaan omia reseptejä ja niihin liittyviä tietoja www.kanta.fi/omakanta. Täältä pystyt myös seuraamaan, kuinka paljon lääkkeitä on jäljellä.

Ota mukaan reseptiä uudistaessa ajokortti tai kuvallinen henkilökortti, jotta voimme tarvittaessa tarkistaa henkilöllisyytesi.

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.