Jäsentiedote 4.10.2016

Hyvä asiakasyrityksemme                                  

Alkusyksyn aurinkoiset ja lämpimät päivät ovat vauhdittaneet työt mukavasti käyntiin niin työterveyshuollon lakisääteisen toiminnan kuin sairaanhoidonkin osalta. Jotta pystyisimme entistä paremmin informoimaan teitä esim. poikkeuksellisista aukioloajoista, olemme avanneet Lappeenrannan Työterveys ry:n Facebook-sivut. Käykääpä tutustumassa sivuihin ja antakaa tarvittaessa kehittämisehdotuksia tai muuta palautetta sivuistamme.

Influenssarokotukset aloitetaan tänä vuonna lokakuun viimeisellä viikolla, laitamme rokotusajoista vielä erikseen tiedotetta yrityksille.

Tervetuloa yhdistyksen syyskokoukseen, joka pidetään torstaina 27.10.2016 klo 15:30 alkaen, virallinen kokouskutsu lähetetään myöhemmin.

Muistutattehan työntekijöitänne siitä, että jos he eivät pysty tulemaan varaamalleen vastaanottoajalle, on se peruttava viimeistään edellisenä päivänä. Jos aikaa ei ole peruttu, veloitetaan käynnin vastaanottohinta työntekijältä itseltään.

Tänäkin syksynä pimeys lisääntyy, mutta toivottavasti kesän aurinko on varastoitunut mieliimme niin, ettei pimeydestä ole haittaa.

 

Parhainta syksyn jatkoa teille kaikille !

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.