Jäsentiedote 4.5.2015

Hyvä asiakasyritys

Puhelinvaihteemme on ajoittain ruuhkainen ja jonotusajat pitenevät.

Olettehan huomioineet että puhelinvaihteessamme on takaisinsoittomahdollisuus! Kun puhelinvaihteessamme on ruuhkaa, ei kannata jäädä jonottamaan linjalle, vaan ohjeiden mukaan valita takaisinsoitto. Vaihde soittaa automaattisesti takaisin, kun linja vapautuu edellisestä puhelusta.

Voisitteko ystävällisesti informoida yritystenne työntekijöitä käyttämään takaisinsoittoa! Kiitos!

 

Työterveyshuoltoyksikkömme 40-vuotisjuhlavuosijuhlan suunnittelutyöryhmässä päädyimme siihen, että juhlimme työn merkeissä keskittymällä tuottamaan mahdollisimman laadukkaita työterveyshuoltopalveluita jäsenyrityksillemme sekä parantamalla ilmastointiamme ja lisäämällä odotustilojen viihtyisyyttä. Nyt on ilmastointiremontti tehty, kiitos kärsivällisyydestänne. Odotustilojen viihtyisyyden lisääminen on seuraavana vuorossa.

Odottelemme edelleen Verohallinnon uutta ohjetta terveyspalveluiden arvonlisäverokohtelusta ja informoimme siitä heti, kun se ilmestyy.

Tarkempia verotusohjeita odotellessa lisäämme nyt ensiapukursseihin ja työkyky-ryhmiin arvolisäveron 24 %.

 

 

Nautinnollista kevättä!

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.