Kausi-influenssarokotukset

Kausi-influenssarokotukset

Influenssarokotusten aika lähestyy. Aloitamme rokottamisen työterveysasemallamme sekä työpaikoilla lokakuussa. Suositeltava rokottamisajankohta on loka-marraskuu. Kausi-influenssarokotteen hinta on 14 €. Mikäli työnantaja ei kustanna rokotetta, voi sen saada meiltä myös itse maksaen. Mikäli yrityksestänne useampi henkilö haluaa rokotteen, voi työterveyshoitaja tulla rokottamaan henkilöt työpaikalle. Pyydämme lähettämään listat rokotettavista henkilöistä työterveysasemalle 15.10.2013 mennessä. Listassa tulisi olla maininta, mikäli rokottamisen toivotaan tapahtuvan työpaikalla.

Huomioittehan, että riskiryhmään kuuluvat (mm. diabetes, krooniset keuhko- tai sydänsairaudet) saavat influenssarokotuksen maksutta terveyskeskuksesta. Varaa aika rokotukseen työterveysasemalta. Huom! Tilaus on sitova, laskutamme myös ottamatta jääneet rokotteet!

Terveisin,
Merja Seppänen
sairaanhoitaja

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.