Työterveys
lähellä yritystäsi

Yrityksesi työterveyshoitaja ja -lääkäri palvelevat joustavasti ja paikallisesti lähellä.

Varaa aika

Lappeenrannan työterveys / Nykyinen asiakas

Joustavat työterveyspalvelut

Lappeenrannan Työterveyden asiakkaana pääset omalle lääkärille tai hoitajallesi vaivatta. Ajan varaaminen on helppoa verkossa tai puhelimitse, juuri kuten sinulle parhaiten sopii. Kaikki tarpeellinen yritystä koskeva tieto, kuten työterveyden yhteyshenkilöt, työterveysraportit ja tiedot työntekijöiden sairauslomista ovat kätesi ulottuvilla entistä laajemmassa TTH-Extranetissä. Tämän palvelun kautta ilmoitat helposti muutokset yrityksen henkilöstö- ja yhteystiedoista sekä muualta saaduista sairauspoissaoloista.

Extranettiin Ajanvaraukseen

Kokonaispalvelut yrityksesi hyväksi

Voit kääntyä puoleemme kaikissa työterveyteen ja työhyvinvointiin liittyvissä kysymyksissäsi. Tarjoamme työhyvinvoinnin edistämiseksi erilaisia palveluja, ohjausta ja neuvontaa vahvalla toimialatuntemuksella. Yrityksesi voi hyödyntää monipuolista osaamistamme esimerkiksi suunnitellessasi erilaisia ryhmätoimintoja, kuten TYKY-kursseja tai -luentoja. Edistämme työyhteisösi toimivuutta myös mahdollisissa kriisitilanteissa. Tarjoamme kokonaispalvelut aina tilanteen mukaan: ottaen huomioon työyhteisösi kokonaisuudessaan ja/tai tarjoamalla tukea yksittäiselle työntekijälle.

Ota yhteyttä

Meillä on helppoa asioida

Sijaitsemme samassa kiinteistössä Lappeenrannan Prisman kanssa, joten paikan päälle on helppoa saapua myös autolla tai julkisella liikenteellä. Saman katon alla Prisman yhteydessä palvelee lisäksi mm. apteekki.

Ajanvaraus helposti verkossa

Voit varata ajan yrityksesi omalle työterveyshoitajalle tai päivystävälle hoitajalle.

Varaa aika

Tai soita ma-to klo 8-16, pe 8-14
010 835 5000

https://www.esitteemme.fi/lprtyoterveys/WebView/