Työterveyspainotteinen sairaanhoito

Päivystävä työterveyshoitajamme ja -lääkärimme varmistavat, että meille pääsee hoitoon sujuvasti silloin kun sille on tarvetta. Palvelemme arkisin klo 8–16. Ajan varaaminen on helppoa myös verkossa.

Varaa aika Ota yhteyttä

Äkillinen sairastuminen

Monella yrityksellä on käytössä omailmoitus äkillisesti sairastuessa, jolloin työnantaja hyväksyy 1-3 päivän poissaolon yrityksen käytännön mukaisesti. Tällöin esimerkiksi flunssan tai vatsataudin yllättäessä työntekijän ei tarvitse varata aikaa työterveyshuoltoon. Yleensä tämä järjestely vähentää sairauspoissaoloja ja -kustannuksia. Alta löydät mallidokumentin, jota yritys voi tarvittaessa käyttää pohjana omailmoitteisissa sairauspoissaoloissa.

Omailmoituslomake

Pitkäaikaissairaudet ja työkykyyn vaikuttavat sairaudet

Tarjoamme työterveyspainotteisesti sairauksien ennaltaehkäisyn, neuvonnan ja ohjauksen palvelut muun muassa pitkäaikaissairauksien, kuten verenpainetaudin, diabeteksen ja astman hoidossa. Erityisesti työkykyyn vaikuttavien sairauksien kohdalla tarjoamme tutkimukset, hoidon ja seurannan sekä näihin liittyvät laboratorio- ja kuvantamispalvelut.

Reseptin uusinta

Meillä on käytössä eResepti ja uusitut reseptit ovat noudettavissa apteekista viimeistään 3 päivän kuluttua yhteydenotostasi. Jos sinulla on päivittäisessä käytössä oleva esim. verenpaine-, kolesteroli- tai astmalääke, toivomme sinun varaavan kerran vuodessa ennen reseptin uusintaa lääkärin tai hoitajan vastaanottokäynnin hyvän hoitotasapainon vuoksi.