Työfysioterapia ja kuntoutus

Tarjoamme työfysioterapiapalvelut sekä ohjausta ja neuvontaa erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa. Työfysioterapeutille tarvitset aina lähetteen joko työterveyshoitajalta tai -lääkäriltä. Kysy lisää palveluistamme ottamalla meihin yhteyttä.

Äkillisissä kiputilanteissa voit varata ajan työterveyshoitajalle myös verkossa.

Työfysioterapeutin suoravastaanotolle pääset tuki- ja liikuntaelinvaivoissa ilman työterveyslääkärin- tai hoitajan lähetettä. Työfysioterapeutti tutkii ja arvioi, antaa ohjeita ja tarvittaessa ohjaa työterveyslääkärille. Työfysioterapeutti arvioi myös työkykyä ja sairasloman tarvetta. Ennen työfysioterapeutin vastaanotolle saapumista, tulosta alla olevat lomakkeet: Kipupiirros ja örebron lyhyt kysely. Ota kyselyt mukaan vastaanotolle täytettynä. Jos et saa kyselyitä tulostettua. Voit täyttää ne meillä paikan päällä ennen vastaanottoasi. Lomakkeet saat toimistostamme. Varaa kyselyjen täyttämiseen aikaa  10 minuuttia.

Ota yhteyttä Varaa aika

Oma työfysioterapeuttimme toimii vahvalla toimialatuntemuksellaan lähellä yritystäsi ja tarjoaa monipuoliset, toimialasi erityistarpeisiin kohdennetut palvelut. Tarjoamme lisäksi yksilölle tai työyhteisölle suunnatut polkupyörä-, hyvinvointianalyysi- tai ryhmäkuntotestit. Teemme myös yhteistyötä alueen yksityisten fysioterapiayritysten kanssa.