Tervetuloa meille itse maksaen!
Voit tulla meille itsemaksaen ilman kytköstä työterveyshuoltoon. Paras osaamisemme on työikäisten hoitamisessa. Meillä sinua palvelevat asiantuntevat terveydenhoitajat, fysioterapeutti ja lääkärit. Meillä on myös oma laboratorio, jossa näytteenotto sujuu nopeasti ja laadukkaasti.

Laadukkaat palvelumme

Lappeenrannan Työterveydessä pääset lääkärille tai hoitajalle helposti. Ajan varaaminen onnistuu sujuvasti puhelimitse puh. 010 8355000. Palvelemme maanantaista tortaihin 8.00-16.00 ja perjantaisin 8.00-14.00 

 

Terveyspalvelumme sinun hyväksesi

Voit kääntyä puoleemme kaikissa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissäsi. Tarjoamme hyvinvoinnin edistämiseksi erilaisia palveluja, ohjausta ja neuvontaa vahvalla asiantuntemuksella. Tarjoamme yksilöllistä palvelua aina tilanteesi mukaan.

Meillä on helppoa asioida

Sijaitsemme samassa kiinteistössä Lappeenrannan Prisman kanssa, joten paikan päälle on helppoa saapua myös autolla tai julkisella liikenteellä. Saman katon alla Prisman yhteydessä palvelee lisäksi mm. apteekki.

Ajanvaraus helposti verkossa

TyöterveysasiakasYksityisasiakasMobiilisovellus Late
Tai soita ma-to klo 8-16, pe 8-14
010 835 5000

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.