Työhyvinvoinnin edistäminen

Paranna työn tuottavuutta ja pienennä merkittävästi työkyvyttömyyseläkkeen riskiä työhyvinvointiin keskittyneiden ja yrityksellesi räätälöityjen palvelujemme ansiosta.

Ota yhteyttä

Tarjoamme työhyvinvoinnin edistämiseksi tukipalveluja, ohjausta ja neuvontaa vahvalla toimialatuntemuksella. Kokenut henkilöstömme yhdessä kumppaniverkostomme kanssa varmistaa monipuolisen osaamisen esimerkiksi erilaisissa ryhmätoiminnoissa, kuten TYKY-kursseilla ja luennoilla. Suunnittelemme aina juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelupaketin toimialasi tarpeisiin ja koettuihin haasteisiin vastaten.

Joustavat kokonaispalvelut

Voit kääntyä puoleemme esimerkiksi työilmapiirin arvioinnissa sekä psykososiaalisen työhyvinvoinnin edistämisen toimenpiteiden suunnittelussa. Edistämme työyhteisösi toimivuutta myös mahdollisissa kriisitilanteissa. Tarjoamme kokonaispalvelut aina tilanteen mukaan: ottaen huomioon työyhteisösi kokonaisuudessaan tai tarjoamalla tukea yksittäiselle työntekijälle.

Hyvinvointianalyysi

Tarjoamme Firstbeatin Hyvinvointianalyysin osaksi yrityksesi työterveyden toimintasuunnitelmaa. Hyvinvointianalyysi kuvaa työntekijän palautumisen riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Se arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun parempaan palautumiseen. Lisäksi Hyvinvointianalyysi kertoo onko työntekijä riittävän aktiivinen ja onko harjoittelu riittävän tehokasta, jotta se saa aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaa kuntoa. Tulokset auttavat suunnittelemaan toimenpiteitä, joilla henkilön jaksamista voidaan parantaa. Pienilläkin muutoksilla saadaan usein aikaan merkittäviä parannuksia hyvinvoinnissa. Tarjoamme Hyvinvointianalyysia tapauskohtaisesti yksittäiselle työntekijälle tai esimerkiksi koko työyhteisölle.

Ota yhteyttä