Lappeenrannan työterveys oy
Olemme paikallinen ja laadukas työterveyshuoltopalveluja tuottava yritys. Olemme palvelleet etelä-karjalaisia pieniä ja isoja yrityksiä jo vuodesta 1975 alkaen. Yksityisasiakkaita olemme palvelleet vuodesta 2019 alkaen. Tarjoamme yksillöllistä palvelua juuri sinun tarpeitasi kuunnellen.

Tietoa meistä

Olemme vuonna 1975 perustettu osaava, arvostettu ja luotettava kokonaisvaltaiseen työterveyshuoltoon keskittynyt paikallinen toimija, vahvalla toimialaosaamisella ja pitkällä kokemuksella.

Meille toimiva työterveyshuolto tarkoittaa aktiivista otetta asikasyritysten työkyvyn hallintaan ja tukemiseen. Haluamme olla lähellä asiakkaitamme ja tuntea heidän toimintatapansa, jotta voimme tarjota parasta mahdollista tukea terveys- ja työkykyasioissa. Tarjoamme aidosti työterveyteen keskittyneet palvelut. Kokeneet ja ammattitaitoiset työterveydenhoidon erikoisosaajat palvelevat joustavasti lähellä sinua ja yritystäsi. Meille on tärkeintä asiakkaidemme hyvinvointi ja työterveyden tukeminen parhaalla mahdollisella tavalla. Toimintaamme ohjaa hallitus, joka koostuu asiakasyritystemme edustajista.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous Varaa-aika

Puhakankatu 9–11 B, 53600 Lappeenranta
010 835 5000
maanantai–torstai 8–16, perjantai 8-14

Katso kartta

Sijaitsemme samassa kiinteistössä Lappeenrannan Prisman kanssa, joten paikan päälle on vaivatonta saapua autolla tai julkisella liikenteellä. Prisman parkkihallista on myös käynti hissillä tai portailla työterveyden tiloihin.

Asiointi meillä on helppoa.