Ensiapukurssit
Olemme Punainen Risti Ensiavun ARVOkumppani®. Punainen Risti Ensiavun ARVOkumppani® toteuttaa laadukkaat Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelmien mukaiset, sertifioidut ja tavaramerkkisuojatut SPR ensiapukoulutukset.

Ensiapukurssit

Meiltä saa aina Suomen tunnustetuimman ensiapupätevyyden. ARVOkumppani® on osa Punaisen Ristin varautumisen ja valmiuden kokonaisuutta Suomessa. Noudatamme Punaisen Ristin eettisiä toimintaohjeita ja olemme vastuullinen toimija. Osallistumalla SPR ensiapukoulutukseen, olette osa tärkeää avun ketjua. Meillä on oikeus käyttää Punainen Risti Ensiavun ARVOkumppani® -tunnusta, joka antaa varmuuden ensiapukoulutuksemme laadusta ja asiantuntijuudesta.

Tarjoamamme ensiapukoulutukset:

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® lähikoulutus

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® lähikoulutus

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® yhdistelmäkoulutus

SPR Ensiapukurssi EA 1® (16 t) lähikoulutus

SPR Ensiapukurssi EA 1® (16 t) yhdistelmäkoulutus

 

Tiedon tulevista kaikille avoimista ensiapukursseista löydät nettisivujemme Ajankohtaista- osiosta. Mikäli haluat työyhteisöllesi tai muulle ryhmälle oman ensiapukurssin, voit ottaa yhteyttä asian tiimoilta sähköpostitse suoraan SPR Ensiavun ja terveystiedon kouluttajiimme ETK® Heli Saloniukseen heli.salonius [at] lprtyoterveys.fi tai Päivi Niemenmaahan paivi.niemenmaa [at] lprtyoterveys.fi.