Asiakastiedote 1.12.2020

Hyvä asiakkaamme!

Vuosi 2020 on ollut meille kaikille ennennäkemätön, yllätyksellinen ja vaikeasti ennustettava, eikä valitettavasti ainakaan alkuvuoteen 2021 ole odotettavissa helpotusta tilanteeseen. Hengityssuojaimet ja tehostetut hygieniatoimet ovat tulleet jäädäkseen, ja monissa aiemmin niin helposti hoituneissa asioissa olemme joutuneet miettimään toimintatapojamme uudelleen. Lappeenrannan Työterveys Oy:n osalta olemme pyrkineet parantamaan etäpalveluidemme saatavuutta ja olemme onnistuneet pitämään yrityksen taloustilanteen kohtuullisena kevään tiukoista kuukausista huolimatta. Jouduimme monien muiden suomalaisten yritysten tapaan turvautumaan lomautuksiin keväällä taataksemme toimintamme jatkuvuuden. Paljon töitä on tehty kuluvan vuoden aikana ja toimintoja kehitetty, ja tulemme jatkamaan jo 46. vuotta itsenäisen eteläkarjalaisen työterveyshuollon edelläkävijöinä. Suojaus- ja hygieniamateriaalien lisähankinnoista on tullut osa jokapäiväistä toimintaamme, mikä luonnollisesti on lisännyt palveluiden tuottamisen kuluja. Muuttuneen kustannusrakenteen vuoksi korottamme hintojamme maltillisesti 2% 1.1.2021 alkaen.

Ajankohtaista COVID-19 -pandemiasta

Tällä hetkellä koronavirustilanne Suomessa on huonontunut, monin paikoin pandemia on leviämisvaiheessa. Etelä-Karjalassa tilanne on tarkassa seurannassa, ja kehotamme seuraamaan paikallisviranomaisten antamia määräyksiä ja suosituksia tilanteen huononemisen estämiseksi. Noudatamme varokäytäntöjä vastaanotoillamme. Pystymme palvelemaan lähes normaalisti. Tulemme tarjoamaan tilanteen huonontuessa herkästi etäpalveluita aina, kun fyysinen kontakti ei ole välttämätöntä. Hengitystieoireiset asiakkaat hoidetaan edelleen keskitetysti Eksotella. Toivottavasti pandemia-rokote saadaan laajaan käyttöön mahdollisimman pian!


Rauhallista Joulun aikaa - pitäkää itsestänne ja läheisistänne huolta, ja huolehtikaa turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta!

 

Jussi Talka                                              Laura Matikainen
Toimitusjohtaja                                       Vastaava työterveyshoitaja

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.