Tiedote 25.9.2019


KAUSI - INFLUENSSAROKOTUKSET


Influenssarokotusten aika lähestyy. Aloitamme rokottamisen työterveysasemallamme 4.11.2019 alkaen. Jos työpaikallasi on yli 20 rokotettavaa ja haluatte, että rokottaminen tapahtuu työpaikalla, ota yhteys omaan työterveyshoitajaasi rokotusajankohdan sopimiseksi.

Nykyisin suurin osa asiakkaistamme voi saada maksuttoman influenssarokotteen.

Riskiryhmiin (mm. diabetes, krooniset keuhko- tai sydänsairaudet, immuunipuolustusta heikentävät sairaudet) kuuluvat saavat rokotteen maksutta sekä meiltä että terveyskeskuksesta.
Lisäksi maksuttoman rokotteen voivat saada henkilöt, joiden perheenjäsenen immuunipuolustus on heikentynyt tai joiden lähipiirissä on vastasyntynyt tai 65 vuotta täyttänyt. Lähipiiriin kuuluvat myös ne, jotka ovat säännöllisesti tekemisissä influenssalle alttiiden henkilöiden kanssa.

Mikäli olet epävarma, saatko maksuttoman influenssarokotteen, ota yhteys omaan työterveyshoitajaasi puhelinajalla arkisin klo 13.30 – 14.00.

Varaa aika rokotukseen työterveysasemalta puh. 010 835 5000 iltapäivisin.

 

HENKILÖSTÖUUTINEN

 

Pidetty työterveyslääkärimme Eva Hammarberg lopetti työt meillä Lappeenrannan Työterveys Oy:n palveluksessa. Toivotamme Evalle menestystä uusiin haasteisiin! Haemme uutta lääkäriä vahvistamaan tiimiämme.

 

Terveisin

Jussi Talka
vt. toimitusjohtaja, työterveyslääkäri

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.