Jäsentiedote 3.9.2018

Hyvä asiakasyrityksemme


Kuten nettisivujemme ajankohtaista sivulta olette kesän aikana voineet lukea, on Lappeenrannan Työterveys ry:n hallitus päättänyt Strategiapäivässään 29.5.2018 esittää ylimääräiselle yhdistyksen kokoukselle osakeyhtiön perustamista. Jos jäsenistö hyväksyy hallituksen esityksen, perustetaan Lappeenrannan Työterveys ry:lle tytäryhtiö Lappeenrannan Työterveys Oy 1.1.2019 alkaen.

Yhdistyksen ylimääräinen kokous kutsutaan koolle ma 24.9.2018 klo 15.30 alkaen. Yhdistyksen jäsenet saavat kokoukseen erillisen kutsun.

Toivomme runsasta osallistumista kokoukseen tekemään tärkeitä tulevaisuuteen liittyviä päätöksiä.

Uusituilla nettisivuillamme on mahdollista varata vastaanottoaikoja päivystävälle hoitajalle sekä pitkittyneissä tuki- ja liikuntaelin vaivoissa ja päänsäryissä ja/tai migreenissä myös työterveyslääkärille. Myös työterveyshoitajan kutsumiin terveystarkastuksiin voi varata ajan erillistä työterveyshoitajan antamaa koodia käyttäen.

Nettiajanvaraus on helppoa ja se aloitetaan valitsemalla käynnin aihe. Saatavilla olevat työterveyshuollon palvelut riippuvat yrityksesi sopimuksen laajuudesta, joka varmistetaan ajanvarausjärjestelmän tunnistautumisvaiheessa. Huomaattehan että kaikki aikamme eivät ole vielä netistä varattavissa. Kannustakaa kuitenkin työntekijöitänne käyttämään nettiajanvarusta aina kun se on mahdollista.

Poikkeuksellisen lämpimän ja aurinkoisen kesän jälkeen,
pirteää ja kaunista syksyä kaikille!

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.