Asiakastiedote 29.9.2020

Syksyinen tervehdys työterveyshuollolta,

koronatilanne on Etelä-Karjalassa vielä toistaiseksi melko rauhallinen, mutta muutosta tilanteeseen vaikuttaisi olevan ilmassa. Viime viikon aikana on todettu Eksoten alueella 10 uutta covid-19-tapausta. Terveyden- ja hyvinvoinninlaitos suosittaa maskien tai hengityssuojaimien käyttöä alueilla, joissa on ollut uusia tapauksia edeltävän 14 vuorokauden aikana. Suojien käyttöä suositellaan muun muassa tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista. Näin ollen se koskee myös lääkärin- ja hoitajanvastaanottohuonetta.

Lisätietoa maskisuosituksesta löytyy osoitteesta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille

Toivomme, että asiakkaillamme olisi hengityssuojain tai kankainen maski kasvoillaan tullessaan vastaanottokäynnille Lappeenrannan työterveyteen silloin, kun uusia covid-19-tapauksia on ollut edeltävän 14 vuorokauden aikana.


Kiitos yhteistyöstä.

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.