Jäsentiedote 7.5.2018

Hyvä asiakasyrityksemme


EU:n Tietosuoja-asetuksen uudistumisen myötä uusimme kaikkien jäsenyritystemme työterveyshuoltosopimukset ajan tasalle.
Työterveyshuoltosopimuksen sisältö tulee myös tarkentumaan aikaisemmin tehtyyn sopimukseen verrattuna. Kelan ohjeiden mukaan sopimuksessa tulee kuvata mm. työterveyshuollon yleiset järjestelyt sekä palvelujen sisältö ja laajuus, ja se on työnantajan ja työterveyshuollon vastuuhenkilön allekirjoittama.

Uusitut työterveyshuollon sopimukset tulevat postissa toukokuun aikana hyväksyttäväksi ja allekirjoitettavaksi.

Terveydenhoitaja Viivi Vesalan siirtyessä Eksoten palvelukseen, toimistossamme aloittaa 14.5.2018 uusi toimistosihteeri Merja Ruokoniemi.

Toimimme kesäkauden läpi normaalilla aukioloajalla. Porrastamme hoitajien ja lääkärien lomat siten, että joka päivä on palveluja saatavissa. Työpaikkakäyntien ja terveystarkastusten suhteen hoidamme vain kiireisimmät.

Muistattehan ilmoittaa kesätyöntekijät työterveyshuoltoon, heillähän on oikeus käyttää palveluja äkillisesti sairastuessaan ja työtapaturman sattuessa. Vaivattomimmin ilmoittaminen onnistuu TTH-Extranet-palvelun tai info [at] lprtyoterveys.fi kautta.

Hyvää kesän odotusta kaikille ja rentouttavaa loma-aikaa!

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.