Asiakastiedote 25.3.2021

Hyvä asiakkaamme!

Ajankohtaista COVID-19-pandemiasta ja rokotuksista


Tällä hetkellä koronavirustilanne Suomessa on vakava, meillä Etelä-Karjalassakin tartunnan voi saada mistä vain. Nyt on tärkeää pitää huolta turvaetäisyyksistä, hyvästä käsihygieniasta, ja maskia kannattaa käyttää aina, kun on tekemisissä muiden kuin perheen sisäisten ihmisten kanssa. Nämä kontaktit on syytä absoluuttisesti minimoida Covid-19 viruksen ja sen varianttien leviämisen ehkäisemiseksi.


Etelä-Karjalassa julkinen toimija, eli EKSOTE on toistaiseksi vastannut THL:n ja hallituksen linjausten mukaisen koronavirusrokotusjärjestyksen toteuttamisesta. Tiedostamme, että asiakaskuntaamme kuuluu riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä ja kehotammekin seuraamaan Eksoten sivuilta rokotuksiin liittyviä ohjeistuksia ja olemaan itse aktiivisesti Eksoteen yhteydessä, jos tunnistaa kuuluvansa riskiryhmään. Linkki Eksoten nettisivuille, jossa tietoa koronarokotuksista: https://www.eksote.fi/Koronavirus/koronarokotukset/Sivut/default.aspx


Noudatamme edelleen varokäytäntöjä vastaanotoillamme. Pystymme palvelemaan lähes normaalisti. Tarjoamme nyt leviämisvaiheessa herkästi etäpalveluita aina, kun fyysinen kontakti ei ole välttämätöntä. Toivomme, että tullessanne vastaanotollemme saapuisitte juuri ennen sovittua aikaa, jotta vietetty aika tiloissamme pysyisi mahdollisimman lyhyenä. Hengitystieoireisten asiakkaiden fyysinen vastaanotto ja Covid-testaukset hoidetaan edelleen keskitetysti Eksotella.


Jaksetaan vielä yhdessä ponnistella Covid-19 -pandemiaa vastaan!


Jussi Talka
Toimitusjohtaja

Ota meihin yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme helposti tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Henkilökohtaisissa terveyteen liittyvissä asioissa varaa aika verkkoajanvarauksella tai soita yrityksesi omalle työterveyshoitajalle.